hello@peterteszary.com

Weboldal karbantartás csomag

Weboldal karbantartás csomag

20.000 Ft. / óra

  • Biztonsági mentés
  • Bővítmények frissítése
  • WordPress frissítése
  • Weboldal optimalizálása

 

Miért fontos a weboldalad / webshopod karbantartása? Mivel egy weboldal / webshop igen sok összetevőből áll, ingen sok funkciója van, ezért ezeknek egy részét, bővítményekkel kell megoldani. Ezeket a bővítményeket rendszeres időközönként frissíteni kell, ahogyan magát a WordPress keretrendszert is. 

Ennek több oka is van. 

Mivel a keretrendszereket és a kiegészítőket folyamatosan fejlesztik, ezért gyakran új funkciókat kapnak, vagy egy korábbi hibát javítanak rajtuk, esetleg más kiegészítőkkel kapcsolatos kompatibilitásukat fejlesztik, biztonsági réseket zárnak le és így tovább. 

Hogy az oldalad mindig naprakész legyen és a legfrissebb “rendszerrel” fusson, el kell végezni ezeket a frissítéseket. 

A frissítések továbbá arra is jók, az az időközben felfedezett biztonsági hiányosságokat pótolják, javítsák. 

A frissítések elvégzésekor szükség van biztonsági mentésre is, hiszen ha egy frissítés összeakad egy másikkal, vagy kiderül, hogy hibás az új csomag, akkor a weboldal összeomolhat. 

A frissítések után pedig azért van szükség újabb biztonsági mentésre, hogy legyen egy másolatunk a legutóbbi stabil állapotról, arra az esetre, ha bármi történne az oldalunkkal.    

Erre szolgál a karbantartási csomag. A csomag ára pedig azért óradíjas, mert előre nem látható az, hogy milyen hiba fog fellépni a frissítések során. 

A weboldal karbantartás csomag ára: 20.000 Ft. / óra

ÁRAK ÉS SZÁMLÁZÁS
Az árak forintban értendőek. A szolgáltatásom alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincs.
Amennyiben a számlát céged vagy vállalkozásod nevére kéred, ÁFA tartalmat nem tudsz visszaigényelni utána. Magánszemély esetén nem lényeges szempont az Áfa tartalom.

Az árváltoztatás jogát fenntartom.
Magánszemélyek esetében a garanciális időt az alanyi áfamentes számla nem befolyásolja.
Amennyiben ezt a szolgáltatást szeretnéd, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
EZT SZERETNÉM!