fbpx

Gyakran Ismételt Kérdések

Az oldalhoz automatikusan jár az SSL tanúsítvány?

Nem azt külön kell hozzárendelni és bruttó 8000 forint az éves díja.

Ha elkészült az oldalam, akkor a rendszeres karbantartást ingyen készíted el?

Nem, a honlap karbantartására külön megállapodást kell kötnünk. Ahogyan te sem, úgy én sem szeretek ingyen dolgozni, azt gondolom ez teljesen érthető dolog. A havi karbantartás díja (frissítések telepítése) minden megkezdett óra után 3000 forint.

A karbantartás az az oldalon történő változtatásokat is magában foglalja?

Nem. Ha az oldalon változtatás történik az már fejlesztés, nem pedig karbantartás. Ha az oldalon változtatni szeretnél (pl, pluginek installálása, honlap szerkezetének módosítása, képek cseréje, tartalom változtatása, nyitvatartás módosítása, minimum kosárérték beállítása, szállítási körzetek módosítása etc.) akkor az fejlesztésnek minősül, amely minden megkezdett óra után 5000 forint.

A honlap készítésekor a 3 változtatás hogy értendő?

Mivel az a tapasztalat, hogy igyekszem az ügyfelek kedvére tenni, ezért sokszor szemet hunytam a végtelen számú módosítások felett mondván, hogy mindent az ügyfélért. Ám amikor az ügyfél a munkával töltött időmet arra használja, hogy kísérletezzen, amiért külön nem fizet, viszont én csinálhatnék hasznos, pénz termelő folyamatot egy másik projektben, kénytelen voltam bevezetni a következő rendszert:

A három változtatás értelmezése a következő:

  1. Ó… legyen a menüsor zöld = változtatás 1
  2. Nem… Inkább legyen sárga = változtatás 2
  3. Mégsem… Legyen inkább mégis zöld = változtatás 3
  4. Inkább nézzük meg pirossal = Változtatás 4 = 5000 HUF
Az árak nettóban vagy bruttóban értendők?

Az árak nettóban értendőek. KATÁs vállalkozóként az árakra nem kerül külön ÁFA, ezért annyit kell fizetni amennyi az ajánlatban szerepel. Kivéve, ha közös megegyezés alapján módosulnak a tételek.

A tartalom migrálást hogyan kell érteni?

Amennyiben egy már meglévő oldalt újítunk fel, akkor a meglévő tartalmat, oldalakat, bejegyzéseket, galériákat átemeljük. A migrálás darabszáma, az átemelt oldalak számát jelöli.

Mennyi idő alatt készül el az oldalam?

Ez függ attól, hogy mennyire komplex a weboldal, illetve attól, hogy mennyire közreműködő az ügyfél. Ha a tartalom össze van már készítve, és nem történik sok variálás az oldal készítésekor, akkor viszonylag gyorsan el tud készülni az oldal. akár 2-3 héten belül is. Ha pedig valóban minden kéznél van, akkor akár 1 hét alatt is.

Teszáry Péter portrékép

Kérj ingyenes konzultációt most!

Amennyiben elküldöd adataidat, legkésőbb 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot!

Sikeresen felvetted velem a kapcsolatot! :)

Teszáry Péter portrékép

Kérj ingyenes konzultációt most!

Amennyiben elküldöd adataidat, legkésőbb 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot!

Sikeresen felvetted velem a kapcsolatot! :)