peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Karbantartási csomagok

Kedves Ügyfeleim!

 

Tekintettel a számtalan megkeresésre illetve, hogy többen jeleztétek az igényt rá, bevezetésre kerül a Karbantartási csomag opció meglévő ügyfelek részére. A csomagok tartalma a lentebb elhelyezett táblázatokban található az árral együtt. Ezek az alapvető szolgáltatások biztosíthatják az oldal tulajdonosát, hogy minden hónapban egyszer átnézésre kerül az oldaluk és folyamatosan up-to-date lesz.

Amennyiben valamelyik csomagot szeretnéd megrendelni, nincs más dolgod, mint az "ezt kérem" gombra kattintani és/vagy az oldal alján lévő űrlap segítségével elküldeni az adataidat. Mivel korábban már dolgoztunk együtt így a számlázási adatokat ismerni fogom. Ha mégis felmerülne valamilyen kérdés amelyre itt most nem kaptál választ, akkor természetesen állok rendelkezésedre.

A csomag a megrendelést (a kiküldött elektronikus számla rendezését) követően lép életbe. Éves fizetés esetén egész évre (a megrendelést követő 12 hónapra) szól. Havidíjas fizetés esetén a befizetés havonta esedékes a megrendelés napjától számítva. Az S.O.S csomagban foglaltak pedig a díj beérkezésétől számított 24 órán belül végrehajtásra kerülnek. Ez jól jöhet, ha hirtelen üt be a probléma az oldaladdal, ám a folyamatos karbantartási csomagokkal ez könnyen megelőzhető.

 

Üdvözlettel,

Péter

Havi
Support
csomag
WordPress és Plugin frissítések
Biztonsági mentés készítése
Rendszer optimalizálás
(Minden hónapban egyszer)
SSL tanúsítvány frissítése negyedévente
ÖSSZESEN 5000HUF Havonta fizetendő
Éves
Support
csomag
WordPress és Plugin frissítések 
(havi 1 alkalommal)
Biztonsági mentés készítése 
(havi 1 alkalommal)
Rendszer optimalizálás 
(havi 1 alkalommal)
SSL tanúsítvány frissítése negyedévente
ÖSSZESEN 55.000HUF Évente fizetendő
S.O.S
Support
csomag
Weboldallal kapcsolatos probléma esetén 24 órán belüli probléma elhárítás
WordPress és Plugin frissítések
Biztonsági mentés készítése
Rendszer optimalizálás
ÖSSZESEN 7000HUF Alkalmanként fizedendő

Kérlek töltsd ki az adatokat!

http:// vagy https:// előtaggal add meg!
INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram