A Szegedi Lábtenisz Egyesület blogja

Google rajongóként, és mert szeretem a kényelmes megoldásokat, a Szegedi Lábtenisz Szövetség oldalának elkészítésekor, javasoltam, hogy csináljunk egy Blogspot oldalt, hiszen ennek a legegyszerűbb a kezelése és karbantartása, ingyenes és nem “kapcsolják” le, bizonyos inaktivitási intervallum után. Nos a tartalmat azóta is én frissítem. Ez egy kellemes “minimál” oldal. Ami letisztult és jól felépített oldalstruktúrával segíti a tartalomközlést. Hasznos funkció és érdekesség a blogok vezetésekor, hogy mint akár a tartalomkezelő oldalaknál, úgy itt is lehet hozzáadni külsős szerzőket, tartalomgyártókat. Ami azt jelenti, hogy bármikor hozzárendelhetünk vendégszerkesztőt az oldalunkhoz. Ezt persze a Blosgpot esetében eléggé korlátozott jogosultságokat jelent, de abban az esetben például pont kapóra jön, amikor olyasvalakivel dolgozunk együtt, aki tényleg csak ritkán írna bejegyzést, vagy nem igazán ért az oldal kezeléséhez. Hiszen az ő oldaláról a bejegyzés írásán kívül, máshoz nincsen hozzáférése. Így elkerülhetőek az esetleges problémák. Sokan blogolnak, sokan pedig csak fontolgatják a blogolást. Én azt javaslom, ha van egy jó témád, ami mögött sok bejegyzést látsz a jövőben, ne habozz belevágni. Ha pedig nem tudnád merre indulj, akkor a MarketingCompass nevű blogomon amelyet itt is megtalálsz a “blog” fül alatt, fontos információkra és tippekre lelhetsz amelyek segíthetik a munkádat. Ha pedig szeretnél egy blogot magadnak, és szeretnéd, hogy az jól felépített és trendi legyen, keress meg bátran, én mindenben segítek.
Precíz, kreatív, gyors, megbízható! Amit a Lábtenisz honlapjára, Facebook oldalára fel kellett tölteni, az az elvárt minőségben (olykor még jobban is), gyorsan került fel. Köszönöm!
Oláh Tamás

Elnők, Szegedi Lábtenisz Szövetség

Amennyiben felkeltettem az érdelődésedet és szerenél velem dolgozni, vagy csak kérdésed lenne, bátran vedd fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével