peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Havanna Söröző új borító és profilképe

Ügyfél
Havanna Söröző
Projekt éve
2017

Nem olyan rég egy-két újdonságot készítettem a Havanna söröző számára: Egy új profilképet, egy új bannert és egy új ital akciós kreatívot.

A látványvilágon frissítettem egy kicsit, igazodva az évszakhoz. Nyárias színekkel, és érdekes formákkal.

Színekkel és életérzéssel

A Facebook profilképet megtöltöttem egy kis élettel. A régi logó újratervezését is én csináltam, így azt gondoltam a sima fehér háttér helyett lehetne egy kicsit színesebb. A fejlécen is módosítottam, mert fontos a változatosság.  Mivel Havanna Kuba fővárosa, gondoltam, hogy ide illő ha a borítókép egy kis kubai hangulatot idéz. Az italakciónál pedig egy természetes hátteret használtam, mivel itt első sorban a kontrasztosságra törekedtem, és hogy kiemeljem a fontos információkat.

Remélem nektek is tetszik a dizájn. Ha esetleg neked, vagy a vállalkozásodnak, vagy egy ismerősödnek lenne szüksége grafikára, vagy bármilyen kreatív dologra, ne habozz írni nekem.

Megoldások

Social Media Cover és Profilkép

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram