peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Szegedi Lábtenisz Egyesület logója

Ügyfél
Szegedi Lábtenisz Egyesület
Projekt éve
2016

Ebben a munkámban a Szegedi Lábtenisz Szövetség logóját kellett elkészítenem. Megtiszteltetés volt, hogy rám bízták a dolgot, hiszen a sport nem csak egy sokak számára izgalmas időtöltés, ugyan akkor az egészségmegőrzés szempontjából is fontos tevékenység. A logó tervezésekor fontosnak tartottam kiemelni, hogy ez a szövetség kifejezetten a lábtenisszel foglalkozik, ahogyan a neve is tükrözi, ezért kapott helyet a lábtenisz különleges labdája a logóban, illetve egy jellegzetes lábtenisz mozdulatot végző figura is a logó tetején. Továbbá fontos volt kiemelni, hogy ez egy szegedi szövetség, ezért a város logóját variáltam meg egy kicsit. Így tulajdonképpen nem is logót kapott a szervezet, hanem egy címert.

Megoldások

Logótervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram