peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Esküvői dokumentumok

Ügyfél
Egy egybekelő pár
Projekt éve
2017

Ez a felkérésem egy igen nemes alkalom kapcsán érkezett. Egy fiatal pár házasságának alkalmából, az azt megelőző leánybúcsúra kellett két dokumentumot elkészítenem. Ez egyik egy oklevél, a másik pedig egy eskü szövegét tartalmazó lap volt.

A cél az volt, hogy az alkalomhoz illő és a menyasszony ízlésének tetsző “hivatalos” dokumentumok készüljenek, ahol a grafika hűen tükrözi az alkalom fontosságát. Élénk színekkel és apró designelemekkel mint a címer, a sodrófa vagy a hitvesi pár dobtam fel és tettem “karakteressé” ez esküt és az életre szóló igazolást. Nagyon nagy örömmel tettem eleget a megrendelésnek. Nem csak a feladat nemessége, hanem az kihívás jellege miatt is. A nevet és a szöveget természetesen megváltoztattam, de a látvány magáért beszél. Ha szeretnél te is ilyet, bátran írj nekem.

Megoldások

Dokumentum tervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram