peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Helyesírás verseny plakátterv

Ügyfél
Szalóki Noémi
Projekt éve
2017

A tanulást nagyon fontos dolognak tartom, hiszen én is folyamatosan képzem magam. Nem lehet elég korán elkezdeni ezt a folyamatot.  Ezúttal egy általános iskola kért fel a helyesírási versenyük plakátjának elkészítésére. Igazán megtisztelő feladat volt, hogy én készíthettem el egy ilyen fontos eseménynek felhívását. Mivel a megmérettetés igen ifjú tehetségek között zajlott, ezért a tervezésnél figyelembe kellett vennem a korosztályt. Ezért is lett ilyen fiatalos a külleme a dokumentumnak. Írással kapcsolatos elemeket is kapott a plakát, hiszen erről szól, éppen ezért szerettem volna ezt képi elemekkel is kiemelni. Egyszerű, vidám és letisztult.

Ha neked is szükséged lenne hasonló dokumentumra, akkor keres meg bátran. Mindenben segítek.

Megoldások

Plakáttervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram