peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Kisbab Napközi logó

Ügyfél
Soós Éva
Projekt éve
2017

Logókészítés gyerekszemmel

Néha akadnak olyan megrendelések, amelyekhez egy teljesen más nézőpontot kell felvennünk. De egy jó designernek rendelkeznie kell ezzel a képességgel, hiszen ahány ügyfél annyiféle igény. Ebben az esetben egy napközi számára készült a logó, így gyermeki szemüveg mögül kellett látnom a világot. Imádtam, mert újra gyermek lehettem. Színes, vidám és könnyed dolgot kellett létrehoznom. Törekedtem arra, hogy az apróságok számára is felismerhető, és könnyen szerethető figura legyen a logó főszereplője. A név pedig adta a betűtípus választást is. Gyermekírás, gyermekrajz. Egy kedves és vidám kompozíció. Más nem is kell egy jó napközi beazonosításához.

Ha neked vagy a vállalkozásodnak is szüksége lenne egy jó logóra, bátran keress engem. Mindenben segítek.

Megoldások

Logótervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram