peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Szegedi Fotók logó

Ügyfél
Papdi Balázs
Projekt éve
2017

Az előző évben alkalmam nyílt elkészíteni a szegedifotok.hu weboldalát és logóját is egyaránt. Az oldal tulajdonosának kívánsága az volt, hogy legyen valami egyszerű, szegedi és könnyen felismerhető. Szegedet nagyon könnyű az épületeiről felismerni, ám mivel azért ez egy kis város, az építészeti csodák száma limitált. Mivel az olyan pompás látványosságokat mint a Dóm, az Árvízi Emlékmű már sokan ellőtték, ezért gondoltam, hogy olyan elemét választom a városnak, ami könnyen felismerhető, de talán olyan sokan még nem tették munkájuk tárgyává. Így esett a választásom a Szent István téren lévő víztoronyra, amit azért minden szegedi ismer és gyermekkorom egyik meghatározó színhelye is egyben.

Remélem neked is tetszik a végeredmény. Hamarosan az oldalról is írok egy bejegyzést.

 

Megoldások

Logótervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram