peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Brandvideo.hu honlapja

Ügyfél
Józsa Zsolt
Projekt éve
2020

A brandvideo.hu honlapja ismét egy remek példa a "one-page" layout weboldalakra. Egy oldal is el tudja mondani, hogy milyen szolgáltatásokat biztosít a cég vagy vállalkozó. Egy első sorban videózással foglalkozó csapat honlapját készíthettem el. Fontos szempont volt, hogy letisztult és egymást logikusan követő oldal-elemek szerepeljenek. Szerettek volna ezen felül egy videó-fejlécet is, amelyben munkáik válogatása jelenik meg. Az oldal szekciókra bontva bemutatja a Brandvideo szolgáltatásait, referenciáit. Kapcsolati form és elérhetőség egyaránt található a honlapon, így biztosan elérhetőek az érdeklődők számára. A Brandvideó kiváló szolgáltatásokat nyújt bárki számára, aki videóban szeretné megmutatni magát, cégét vagy szolgáltatásait.  Remek szakemberek és kiváló csapat.

Megoldások

Landing Page
Videó galéria
SEO
Kontakt form

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram