peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A C-vitamin Klinika weboldala

Ügyfél
Gipsz Jakab
Projekt éve
2020

A C-vitamin Klinika weboldalát készítettem el ez alkalommal. A számos aloldallal rendelkező honlap érdekessége, hogy korábban egy többnyelvű honlap része volt. Az eddigi arculatot szem előtt tartva alkottam meg a különálló magyar nyelvű változatot. A számtalan oldaltípus egyedileg lett megalkotva az ügyfél javaslatai alapján. Az website emellet rendelkezik saját web-séta oldallal, ahol körbenézhetünk a klinikán. A kezelések mellet rengeteg érdekesség is helyet kapott, így igazán sok információhoz juthat a látogató. CRM integrációra is sor került amely az automatizált folyamatokat teszi lehetővé egy-egy ügyfél megkeresés alkalmával. Az izgalmas projekt tartogatott néhány kihívást, de végül az eredmény egy szép oldal és egy újabb elégedett ügyfél.

Megoldások

Weboldal re-design
Egyedi design
ActiveCampaign integráció
Weboldal költöztetés
3D séta integráció

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram