peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Dbrcn.hu weboldala

Ügyfél
Mikos Ákos
Projekt éve
2019

A dbrcn.hu weboldalának elkészítése egy szuper projekt volt. 2019-ben kaptam a felkérést, hogy készísem el Debrecen magazinját a dbrcn.hu-t, Imádtam dolgozni az oldalon. Debrecen színeit használva alakítottam ki az oldal arculatát. Szerettem volna, ha minél letisztultabb, minél kevesebb elemet tartalmazó honlap készül. A színekre és a geometrikus elemekre fektettem a hangsújt. Bár az oldal nemrég indult, azt gondolom máris igen nagy népszerűségre tett szert a Debreceniek körében. Tervben vannak tovább fejlesztések, de elsősorban az oldal ismertségének növelése most az elsődleges szempont a szerkesztők számára. A gasztronómia, a kultúra és a város nevezetességei is mind helyt kapnak a weboldalon. Érdekességek, fesztiválok és történeti visszatekintések is csemegézhetőek a cikkek között. Remek szövegezés és számtalan újdonság várja a dbrcn.hu oldalára tévedőket. Jó szórakozást mindenkinek. Irány a weboldal.

Megoldások

Egyedi Design
Logótervezés
SoundCloud integráció
Blog

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram