peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Faidom Kft. weboldala

Ügyfél
Szűcs Gyula
Projekt éve
2020

A Faidom Kft. weboldalát az idei év során, egy hoszabbtávú együttműködés kapcsán készíthettem el. Egy teljesen egyszerű "one page" layoutot szerettek volna végeredményként. Letisztult könnyen értelmezhető elemekkel és alapvető információkkal. Fabriketteket értékesítenek, egyelőre csak fizikális üzletben. Ezzel, illetve a termékükkel kapcsolatban olvasható néhány tipp és tanács az oldalon. Továbbá az elérhetőségeket szerették volna feltenni a honlapra. A cél az volt, hogy ne legyen csicsás a weboldal. Tényleg csak a legszükségesebb információk legyenek megtalálhatóak rajta. Várhatóan bővül majd az oldal további tartalommal. De egyelőre minden rendelkezésre áll, hogy az érdeklődők kapcsolatba léphessenek velük online. A Faidom Kft. a környezetvédelmet is fontos dolognak tartja, ezért is javasolják az ő megoldásukat. Ez egy külön pozitívum volt a munka elkészítése során, hogy segíthetem ezt a pozitív szemléletű céget.

Megoldások

Landing Page
Egyedi Design

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram