peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Koronavirus tesztelés weboldala

Ügyfél
C-vitamin Clinic Kft.
Projekt éve
2020

A koronavirusteszteles.hu weboldalának elkészítése egy igazán megtisztelő feladat volt számomra, tekintve a 2020-ban kialakult vészhelyzetet. Felvillanyozott, hogy én is részese lehetek valamilyen formában a Koronavírus elleni küzdelemnek. Az oldalt viszonylag rövid határidővel és menet közbeni módosításokkal kellett elkészítenünk, de a folyamatos kommunikáció gördülékennyé tette a folyamatot. A weboldal végső formáját nemrég nyerte el. Így az idelátogatók informálódhatnak a különböző tesztekről és időpontot is foglalhatnak egy online időpont foglaló segítségével. Az időpont foglaló természetesen a korábbi foglalásokat is figyeli, így mindenki egyéni időpontot kap, amelyet saját maga választhat ki. A honlap abban is segít, hogy ne lehessen más időpontjára foglalni így elkerülvén a torlódást, vagy az ezzel okozott esetleges problémákat. Könnyen kezelhető, funkcionális oldalt kapott a megrendelő, egyszerű és letisztult dizájnnal.

Megoldások

Egyedi design
Időpontfoglaló rendszer
ActiveCampaign integráció
Sitebuild

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram