peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Szegedi Lábtenisz Egyesület blogja

Ügyfél
Oláh Tamás
Projekt éve
2017

Google rajongóként, és mert szeretem a kényelmes megoldásokat, a Szegedi Lábtenisz Szövetség blojának elkészítésekor, javasoltam, hogy csináljunk egy Blogspot oldalt, hiszen ennek a legegyszerűbb a kezelése és karbantartása, ingyenes és nem “kapcsolják” le, bizonyos inaktivitási intervallum után. Nos a tartalmat azóta is én frissítem.

Ez egy kellemes “minimál” oldal. Ami letisztult és jól felépített oldalstruktúrával segíti a tartalomközlést. Hasznos funkció és érdekesség a blogok vezetésekor, hogy mint akár a tartalomkezelő oldalaknál, úgy itt is lehet hozzáadni külsős szerzőket, tartalomgyártókat. Ami azt jelenti, hogy bármikor hozzárendelhetünk vendégszerkesztőt az oldalunkhoz. Ezt persze a Blosgpot esetében eléggé korlátozott jogosultságokat jelent, de abban az esetben például pont kapóra jön, amikor olyasvalakivel dolgozunk együtt, aki tényleg csak ritkán írna bejegyzést, vagy nem igazán ért az oldal kezeléséhez. Hiszen az ő oldaláról a bejegyzés írásán kívül, máshoz nincsen hozzáférése. Így elkerülhetőek az esetleges problémák. Sokan blogolnak, sokan pedig csak fontolgatják a blogolást.

Én azt javaslom, ha van egy jó témád, ami mögött sok bejegyzést látsz a jövőben, ne habozz belevágni. Ha pedig nem tudnád merre indulj, akkor a MarketingCompass nevű blogomon amelyet itt is megtalálsz a “blog” fül alatt, fontos információkra és tippekre lelhetsz amelyek segíthetik a munkádat. Ha pedig szeretnél egy blogot magadnak, és szeretnéd, hogy az jól felépített és trendi legyen, keress meg bátran, én mindenben segítek.

Megoldások
INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram