peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A TDSST SARMATIA KFT. Weboldala

Ügyfél
Deák Levente
Projekt éve
2020

A mostani feladatom a TDSST SARMATIA KFT. weboldalának elkészítése volt. Rettentő izgalmas projektben vehettem részt, hiszen a teljes honlap kinézete a színektől az elrendezésig minden rám volt bízva. Nagyon szeretem az ilyen munkákat, mert itt valóban kiélhetem a kreativitásom. Egy egyszerű bemutatkozó honlapot kellett létrehoznom, amelyhez tartozott néhány plusz grafikai feladat és logótervezés is. Az ügyfél folyamatos kommunikációja miatt azt gondolom villámsebességgel haladt a fejlesztés. Kifejezetten öröm volt, hogy szinte minden kérdésre, módosításra azonnal volt reakció. Már alig várom a következő ilyen munkastílusú fejlesztést.

Megoldások

WebDesign
Contact form
Logó tervezés
Weboldal fejlesztés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram