Az efaflex.hu weboldal fejlesztése - peterteszary.com

Az efaflex.hu weboldal fejlesztése

weboldalak

Megoldások

Terméklista
Termékkategóriák (no WooCommerce)
Temék és Szektor kapcsolatok
Kapcsolati űrlap
Termékszűrő
Egyedi Design
Katalóguskezelő

Ügyfél
Efaflex Hungária Kft.
Projekt éve
2023
Link a Projekthez

Összefoglaló:

Az efaflex webolda fejlesztése során egy korábban Elementor és WPBakery-vel létrehozott oldalt kellett újjáépítenem Oxygen Builder segítségével. Az oldalt teljesen kitakarítottam. A Demo tartlmakat és az adatbáisban lévő felesleges elemeket töröltem.

Mivel korábban minden oldal típusú elem volt, ezért azokat Custom Post Type-okba rendszereztem. A Médiatartalmak szintén mappákba kerültek az áttekinthetőség miatt. Az oldalon termékek is találhatóak, bár alapvetően nem webshop, tehát nem rendelkezik WooCommerce bővítménnyel. Létrehoztam a Termékeknek egy külön Post Type-ot.

Ebben rendszereztem őket kategóriák és alkategóriák segítségével. Majd a Termékeket és az Ipari szektorokat amelyek szintén egyedi bejegyzéstípusok összekapcsoltam. így már meg tud jelenni a két bejegyzéstípus egymás felületén, kapcsolódó tartalomként. A referenciák szintén egyedi bejegyzéstípusok a listázhatóság miatt. A kedvenc részem pedig a Márkatörténet oldal volt, ahol meg kellett oldanom egy idővonalat, amely animált formában, érdekesen mutatja be a cég történetét és mobilon is látványos.

Vissza a Portfólióhoz
Ingyenes
5 részes weboldal tervezés mini kurzus
Regisztrálok