peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Szabados Ágnes blogja

Ügyfél
Szabados Ágnes
Projekt éve
2016

Az idén lehetőségem nyílt egy újabb közismert személy oldalát újragondolni. Ezúttal Szabados Ágnes blogját dizájnoltam át egy kicsikét. Az oldal maga a blog.hu felületén kap helyet, amely sajnos azt eredményezi, hogy a keretrendszer és a hozzátartozó sablonok sajnos elég rövid pórázt engednek a fantáziának. Ennek ellenére a munka végére azt hiszem sikerült összecsiszolódnunk Ágival, és egy remek embert ismerhettem meg benne. A sok elfoglaltság mellet jut ideje odafigyelni az apróságokra és addig gyúrja a dolgokat amíg az olyan nem lesz amilyet ő szeretne. Nem volt ez másképp most sem. Nagyon örültem, hogy vele dolgozhattam, illetve annak is, hogy egy ilyen nemes cél érdekében folyó kampányolás folyamatába én is besegíthettem. Hiszen Ági oldala elsősorban az olvasást hivatott népszerűsíteni, aminek magam is nagy rajongója vagyok, így külön izgalom volt a projektben részt venni.

Megoldások

Egyedi design
Blog.hu testreszabás

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram