peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Az American Chicken WebShopja

Ügyfél
Deprimo Plusz Kft.
Projekt éve
2017

Idén az a megtiszteltetés ért, hogy az egyik kedvenc éttermem, az American Chicken webshopján dolgozhattam. Azért nem úgy írom, hogy én elkészítettem mert ez nem teljesen igaz. Az oldal alap funkciói már megvoltak, viszont nem működött még a webáruház, vagyis az online rendelés és a kapcsolódó funkciók. Ennek beindításában segédkeztem, illetve még számos aprósában, amely a könnyebb, kényelmesebb rendelést és a rendelésekkel kapcsolatos informálást segítik elő. Az étterem tulajdonosaival azóta is kapcsolatban vagyok, és alkalmanként további apróságokkal segítem a munkájukat, hogy mindenki számára fantasztikus gasztronómiai élményt nyújthassanak. Remek ízek, remek ételek és folyamatos újítások várják az ízek szerelmeseit. Örülök, hogy a részese lehetek ennek a "csirkés" történetnek.

Megoldások

Félkész webshop átvétele
Webshop befejezése

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram