Powered by ZigaForm version 3.9.9.9.3

C-vitamin Klinika Roll-up-ok

C-vitamin Klinika Roll-up-ok

A C-vitamin Klinika részére készítettem Roll-up terveket. Először csak 1 darab Roll-Up volt tervben, majd később ez bővült 3 darabra.

Az elképzelés az volt, hogy legyen egy általános jellegű amely a cég üzenetét hordozza a hozzá tartozó stílusjegyekkel, majd el kellett készítenem egyet amely az orvosokról mond pár szót és tartalmazza a fotójukat. Ezután kellett a harmadik amely a kapcsolódó szolgáltatásokat, technológiai felkészültséget ismerteti. Mind a háromnál fontos volt, hogy egységes arculat, egységes forma jellemezze a megjelenést. Mindenhol szerepel a logójuk és a honlap elérhetősége. A színvilág és az elrendezés pedig mindenhol hasonló. Nagyon szerettem ezen a projekten dolgozni és azt gondolom, hogy jól is sikerült.

Mivel sok elem már adott volt, ezért az én munkám a jó és áttekinthető elrendezés köré fókuszált. Ezért törekedtem arra, hogy már messziről felismerhető legyen hogy mit takar a Roll-up. Figyelemfelkeltőnek, színesnek és élettel telinek kellett terveznem őket, amelyek vonzzák a tekintetet. Ugyanakkor profizmust is kellett tükrözniük.

Ha te is szeretnél ilyen klassz Roll-up-okat saját magad vagy a céged részére akkor vedd fel velem a kapcsolatot

  

dav

Szakértelem

, , ,

Közzétéve

2018-06-12