WebShop fejlesztés - Teszáry Péter - Szabadúszó SiteBuilder
Ingyenes Konzultáció
Support

WebShop fejlesztés

WooCommerce webshop fejlesztés

AZ ÜZLETEDRE SZABVA

Folyamatos egyeztetés mellett fejlesztem online áruházad. Természetesen te magad is láthatod a shop fejlődését, így biztosan olyan lesz a végeredmény amit valóban szeretnél.

Vásárlóközpontú webshop fejlesztés

Építsd fel sikeres WooCommerce alapú webshopodat velem!

Értékesítés támogatás

Szeretnéd online értékesítésedet felfuttatni és erősíteni a digitális térben? A webshop fejlesztés szolgáltatásom pontosan erre fókuszál! Megtervezzük és kialakítjuk a professzionális WooCommerce alapú webshopodat együtt, hogy könnyedén eladhasd termékeidet és növelhesd bevételét.

Egyedi megjelenés

Egyedi és vonzó megjelenés: Webshopod dizájnja egyedivé és vonzóvá válik, kiemelve vállalkozásodat a versenytársak közül. Az egyedi dizájn tükrözi márkád személyiségét és értékeit, így vonzza és megszólítja a potenciális vásárlókat.

Optimalizált felhasználói élmény

A webshop felépítése és navigációja kényelmes és egyszerű lesz a látogatók számára. Az egyszerű böngészés és vásárlás élménye magas konverzióra és elégedett vásárlókra számíthatsz.

Rugalmas termékkezelés

A WooCommerce platform lehetővé teszi a könnyű és hatékony termékkezelést. Egyszerűen adhatsz hozzá és szerkeszthetsz termékeket, kategóriákat és variációkat a webshopodban. Szintén könnyedén kezelheted az árakat, készleteket és akciókat.

Biztonság és megbízhatóság

A webshopodat a legmodernebb biztonsági intézkedésekkel látom el, hogy vásárlóidnak bizalommal vásárolhassanak tőled. A megbízható és stabil webshop technológia garantálja a zavartalan működést és a gyors betöltési sebességet.

Keresőoptimalizált webshop

A webshopodat olyan módon optimalizálom, hogy könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban. Magasabb helyezést érhetünk el a releváns keresőszavakra, növelve ezzel a látogatók számát és a potenciális vásárlókat.

Teljesítmény és skálázhatóság

A WooCommerce webshopodat olyan módon építem fel, hogy képes legyen kezelni a növekvő forgalmat és az új funkciók bevezetését. Skálázható és teljesítménycentrikus architektúrát alkalmazok, hogy a webshopod mindig gyors és rendelkezésre álló legyen.

Közösen veled

Hozzuk létre sikeres webshopodat együtt! Lépj velem kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük az igényeidet és elkezdjük a WooCommerce alapú webshopod fejlesztését. Garantálom, hogy online értékesítésed hatékony és sikeres lesz!

#1

Konzultáció

Egy személyes konzultáció keretében részletesen átbeszéljük a webshopodra vonatkozó igényeidet, elvárásaidat és céljaidat, valamint a webshop funkcionalitását.

#2

Koncepció

Kialakítom a webshopod koncepcióját, amely meghatározza a célját, a célközönségét, a funkcionalitását és a kiváló megjelenését.

#3

Tervezés

Elkészítem a webshopod terveit , beleértve a weboldal szerkezetét, a navigációt és a vásárló-vonzó kinézetet (ezúttal egy látványosabb megjelenésben).

#4

Fejlesztés

Elkezdem a webshopod fejlesztését, amely magában foglalja a kódolást, az oldal felépítését, a szükséges bővítmények telepítését és a webshop funkcionalitásának kialakítását.

#5

Tesztelés

A webshopodat (együtt veled) alaposan teszteljük, hogy ellenőrizzük, minden funkció helyesen működik-e, és a felhasználói élmény kifogástalan-e.

#6

Jóváhagyás

Az oldal csak akkor kerül élesítésre, ha te jóváhagyod azt, és elégedett vagy az eredménnyel.

#7

Élesítés

Az elkészült webshopodat publikussá teszem a kiválasztott tárhelyen, így az elérhetővé válik a vásárlóid számára.

#8

Karbantartás

A webshopodat - igény szerint - folyamatosan karbantartom és frissítjük, a te igényeidnek megfelelően, hogy mindig a legjobb állapotban legyen és a legújabb fejlesztésekhez illeszkedjen.

Kérj ingyenes konzultációt most!

Teljes körű ügyintézés
Ingyenes konzultáció
1 hónap ingyenes support
6 hónap garancia
Egyeztessünk időpontot egy kötetlen beszélgetéshez, ami történhet személyesen, online vagy telefonon.
Időpontfoglalás
Referenciák

Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyibe kerül a Webshop elkészítése?

  Ezt előre nem lehet megmondani. Függ az ügyfél igényeitől, a webshop méretétől, a design elemektől, funkcióktól és a különböző kiegészítőktöl. Ezért szükséges az előzetes (ingyenes) konzultáció, melynek során felmérem az ügyfél igényeit, mely alapján elkészül az árajánlat.

 • Milyen motor fut a webshop alatt?

  A webshop WordPress és WooCommerce motoron fut. A WordPress nyílt forráskódú CMS a WooCommerce pedig nyílt forráskódú e-kereskedelmi rendszerek. A honlap designja pedig teljesen egyedi fejlesztésű, nem dolgozok sablonokkal, csak amennyiben az ügyfél ezt külön kéri.

 • Hogyan lesz saját tárhelyem?

  A tárhely regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

 • Hogyan lesz saját domainem?

  A domain regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

 • Mit jelent a teljes körű ügyintézés?

  A teljes körű ügyintézés magában foglalja:

  • Domain és tárhely regisztráció ügyintézése
  • Átregisztráció, szolgáltató váltás ügyintézése ha szükséges
  • Fejlesztői szerver biztosítása a honlap elkészítésének idejére
  • Szükséges kiegészítők felkutatása és beszerzése ha szükséges (a kiegészítő költségei az ügyfelet terhelik)
  • CRM rendszerek integrálása
 • Mobilbarát lesz a webshopom?

  Igen, az elkészült webáruház teljes egészében reszponzív, vagyis mobileszközökön is tökéletesen használható.

Hírlevél és nem SPAM! :)

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról, tippről. Ha nem tetszik a tartalom természetesen bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelési szabályzatot!