WebShop fejlesztés - Teszáry Péter - Szabadúszó SiteBuilder

WebShop fejlesztés

WooCommerce WebShopok fejlesztése

WebShop fejlesztés

AZ ÜZLETEDRE SZABVA

Folyamatos egyeztetés mellett fejlesztem online áruházad. Természetesen te magad is láthatod a shop fejlődését, így biztosan olyan lesz a végeredmény amit valóban szeretnél.

Vásárlóközpontú webshop fejlesztés

Építsd fel sikeres WooCommerce alapú webshopodat velem!

Szeretnéd online értékesítésedet felfuttatni és erősíteni a digitális térben? A webshop fejlesztés szolgáltatásom pontosan erre fókuszál! Megtervezzük és kialakítjuk a professzionális WooCommerce alapú webshopodat együtt, hogy könnyedén eladhasd termékeidet és növelhesd bevételét.

Egyedi és vonzó megjelenés: Webshopod dizájnja egyedivé és vonzóvá válik, kiemelve vállalkozásodat a versenytársak közül. Az egyedi dizájn tükrözi márkád személyiségét és értékeit, így vonzza és megszólítja a potenciális vásárlókat.

Optimalizált felhasználói élmény: A webshop felépítése és navigációja kényelmes és egyszerű lesz a látogatók számára. Az egyszerű böngészés és vásárlás élménye magas konverzióra és elégedett vásárlókra számíthatsz.

Rugalmas termékkezelés: A WooCommerce platform lehetővé teszi a könnyű és hatékony termékkezelést. Egyszerűen adhatsz hozzá és szerkeszthetsz termékeket, kategóriákat és variációkat a webshopodban. Szintén könnyedén kezelheted az árakat, készleteket és akciókat.

Biztonság és megbízhatóság: A webshopodat a legmodernebb biztonsági intézkedésekkel látom el, hogy vásárlóidnak bizalommal vásárolhassanak tőled. A megbízható és stabil webshop technológia garantálja a zavartalan működést és a gyors betöltési sebességet.

Keresőoptimalizáció (SEO): A webshopodat olyan módon optimalizálom, hogy könnyen megtalálható legyen a keresőmotorokban. Magasabb helyezést érhetünk el a releváns keresőszavakra, növelve ezzel a látogatók számát és a potenciális vásárlókat.

Teljesítmény és skálázhatóság: A WooCommerce webshopodat olyan módon építem fel, hogy képes legyen kezelni a növekvő forgalmat és az új funkciók bevezetését. Skálázható és teljesítménycentrikus architektúrát alkalmazok, hogy a webshopod mindig gyors és rendelkezésre álló legyen.

Hozzuk létre sikeres webshopodat együtt! Lépj velem kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük az igényeidet és elkezdjük a WooCommerce alapú webshopod fejlesztését. Garantálom, hogy online értékesítésed hatékony és sikeres lesz!

Néhány dolog amit kiemelnék:

#
WooCommerce WebShop
#
Egyedi, mobilbarát design
#
Különböző fizetési mód integráció
#
Biztonságos webáruház
#
Kapcsolati űrlapok, Poupok
#
CRM rendszerek integrálása

A közös munka folyamata

#1

Konzultáció

Egy személyes konzultáció keretében részletesen átbeszéljük a webshopodra vonatkozó igényeidet, elvárásaidat és céljaidat, valamint a webshop funkcionalitását.

#2

Koncepció

Kialakítom a webshopod koncepcióját, amely meghatározza a célját, a célközönségét, a funkcionalitását és a kiváló megjelenését.

#3

Tervezés

Elkészítem a webshopod terveit , beleértve a weboldal szerkezetét, a navigációt és a vásárló-vonzó kinézetet (ezúttal egy látványosabb megjelenésben).

#4

Fejlesztés

Elkezdem a webshopod fejlesztését, amely magában foglalja a kódolást, az oldal felépítését, a szükséges bővítmények telepítését és a webshop funkcionalitásának kialakítását.

#5

Tesztelés

A webshopodat (együtt veled) alaposan teszteljük, hogy ellenőrizzük, minden funkció helyesen működik-e, és a felhasználói élmény kifogástalan-e.

#6

Jóváhagyás

Az oldal csak akkor kerül élesítésre, ha te jóváhagyod azt, és elégedett vagy az eredménnyel.

#7

Élesítés

Az elkészült webshopodat publikussá teszem a kiválasztott tárhelyen, így az elérhetővé válik a vásárlóid számára.

#8

Karbantartás

A webshopodat - igény szerint - folyamatosan karbantartom és frissítjük, a te igényeidnek megfelelően, hogy mindig a legjobb állapotban legyen és a legújabb fejlesztésekhez illeszkedjen.

KÉRJ
INGYENES

KONZULTÁCIÓT MOST!

Együttműködés
Extrákkal
Teljes körű ügyintézés
Ingyenes konzultáció
1 hónap ingyenes support
6 hónap garancia
Egyeztessünk időpontot egy kötetlen beszélgetéshez, ami történhet személyesen, online vagy telefonon.
Időpontfoglalás

REFERENCIÁIM

IKUN Pálinkaház WebShop fejlesztés

German Gold WebShop fejlesztés

Musiccentrum WebShop fejlesztés

Megnézem a teljes portfóliót

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a Webshop elkészítése?

Ezt előre nem lehet megmondani. Függ az ügyfél igényeitől, a webshop méretétől, a design elemektől, funkcióktól és a különböző kiegészítőktöl. Ezért szükséges az előzetes (ingyenes) konzultáció, melynek során felmérem az ügyfél igényeit, mely alapján elkészül az árajánlat.

Milyen motor fut a webshop alatt?

A webshop WordPress és WooCommerce motoron fut. A WordPress nyílt forráskódú CMS a WooCommerce pedig nyílt forráskódú e-kereskedelmi rendszerek. A honlap designja pedig teljesen egyedi fejlesztésű, nem dolgozok sablonokkal, csak amennyiben az ügyfél ezt külön kéri.

Hogyan lesz saját tárhelyem?

A tárhely regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

Hogyan lesz saját domainem?

A domain regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

Mit jelent a teljes körű ügyintézés?

A teljes körű ügyintézés magában foglalja:

  • Domain és tárhely regisztráció ügyintézése
  • Átregisztráció, szolgáltató váltás ügyintézése ha szükséges
  • Fejlesztői szerver biztosítása a honlap elkészítésének idejére
  • Szükséges kiegészítők felkutatása és beszerzése ha szükséges (a kiegészítő költségei az ügyfelet terhelik)
  • CRM rendszerek integrálása
Mobilbarát lesz a webshopom?

Igen, az elkészült webáruház teljes egészében reszponzív, vagyis mobileszközökön is tökéletesen használható.

Ingyenes
5 részes weboldal tervezés mini kurzus
Regisztrálok