SEO | Keresőoptimalizálás - peterteszary.com
Ingyenes Konzultáció
Support

SEO | Keresőoptimalizálás

Organikus elérés javítása

SEO - Search Engine Optimization

A SEO más néven Search Engine Optimization keresőoptimalizálást jelent. Ez egy viszonylag összetett folyamat, amivel egy honlap - tulajdonképpen - minőségét javítjuk. Sok apró módosításra és beállításra kerül sor a folyamat során, melyek segítik a komplex összhatást.

Ugyan maga a folyamat aprólékos és rengeteg részletre oda kell figyelni, hosszútávon kifizetődik a befektetett munka.

Hogyan működik a SEO?

Sokan nem ismerik a kezelőpotimalizálás fogalmát, sőt, sokszor összekeverik a fizetett hirdetésekkel. Az első és alapvető dolog ezzel kapcsolatban, hogy a SEO nem azonnali csodaszer. Nem kerülünk azonnal (vagy rövid időn belül) a keresési találatok élére. A SEO bizony hosszú folyamat és hetek vagy hónapok is eltelhetnek mire látszik az eredmény. Viszont ezek az eredmények némi utógondozással stabilan tarthatóak. Ezt pedig egy alaposan átgondolt és gondosan kialakított tervezés és munkafolyamat előzi meg. A SEO-nak több ága létezik. Én Technikai/On-Page SEO-val foglalkozom. Ha úgy érzed segíthetek neked ebben, akkor kérj árajánlatot, vagy vedd fel velem a kapcsolatot.

Milyen fajtái léteznek a SEO-nak?

Érdemes tudni azt, hogy a keresőoptimalizálásnak több válfaját is megkülönböztetjük. De nézzük csak melyek ezek:

Technikai SEO

Technikai felépítés
Webhely sebsség
Reszponzivitás
Bejárhatóság (nincs tiltva)
Biztonság (SSL)
Strukturált adatok
Képméretek

On-Site SEO

Alt- tagek
Címsorok
Karakter vagy szó-szám
Tartalom (kép, szöveg, videó)
Meta címkék

Off-Site SEO

Kifelé és befelé mutató linkek
Amennyiben úgy érzed, hogy keresőoptimalizálásra van szüksége az oldaladnak, vagy még nincs oldalad, de végereményként egy SEO-zott weboldalt / webshopot szeretnél, kérj tőlem árajánlatot. Az ajánlatadás ingyenes, sőt az ingyenes konzultáció során azt is meg tudjuk beszélni, hogy pontosan mire lenne szükséged. Ez nem kerül semmibe, de egy beszélgetést megér. A lenti gombra kattintva tudsz ajánlatot kérni:
Ajánlatkérés

Hírlevél és nem SPAM! :)

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról, tippről. Ha nem tetszik a tartalom természetesen bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelési szabályzatot!