peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Adatvédelmi Tájékoztató

 

Teszáry Péter, mint adatkezelő, az alábbiakban tájékoztatlak a peterteszary.com weboldal Kapcsolat aloldalán kért személyes adatok felhasználásáról.

Az oldalon a neved és Email címed kérjük megadásra. Ezen adatok megadásával tudsz kapcsolatba kerülni velünk. Az adatok megadásakor nyilatkozol arról, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy a peterteszary.com kezelje az adataidat, és hogy megismerted ezt az Adatvédelmi Tájékoztatót.

A fenti adatok megadásának a célja az, hogy Teszáry Péter válaszolhasson a megkeresésedre weboldal készítés, marketing konzultáció, illetve egyéb grafikai munka elvégzése témájában.

A megadott adatok a peterteszary.com weboldal szerverén kerülnek eltárolásra, amelyet az EVOLUTIONET Kft. (adószám: 14992511-2-02 , cégjegyzékszám: 02 09 075023, elérhetőség: http://domain-tarhely.net/ugyfelszolgalat) üzemeltet.

A fent megjelölt helyeken az adatokat az alábbi ideig őrizzük:
Amint jelzed nekünk, hogy nem kívánsz szerződést kötni velünk a munkára, adataidat azonnal töröljük.
Ha történik szerződéskötés, akkor adataidat a szerződött munka elvégzésének idejére megőrizzük, hogy kapcsolatban maradhassunk. A termékek sikeres átadása után adataidat rögtön töröljük.

Az adataid és azok kezelésével kapcsolatban Teszáry Péter adatkezelőhöz fordulhatsz a következő elérhetőségen: hello@peterteszary.com Hozzájárulásodat az adataid kezeléséről is ezen a címen vonhatod vissza.

Adatkezeléssel kapcsolatos panaszoddal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, telefon: +36 1 391 1400, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: www.naih.hu) fordulhatsz.

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram