peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

WEBDESIGN KÉSZÍTÉS

AZ ONLINE JELENLÉTEDHEZ
KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT MOST, VAGY TEKINTS MEG A RÉSZLETEKET A WEBDESIGN KÉSZÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN
Ingyenes konzultáció
Havanna Facebook borító 2017
Fontos az online jelenlét
Folyamatos egyeztetés elkészítem az online jelenlétedhez szükséges anyagokat. Arculattervezés, Social platformok tartalmi elemeinek készítése, névjegy és még sok más.
Egyedi webdesignt szeretnék
Social media coverek
Social media coverek
Arculat és arculati elemek tervezése
Arculat és arculati elemek tervezése
Honlaptervezés
Honlaptervezés
Névjegykártya tervezés
Névjegykártya tervezés
Logótervezés
Logótervezés
Print anyagok
Print anyagok
A Havanna Söröző logójával ellátott bögrék

LOGÓTERVEZÉS

A vállalkozásod, branded egyik - ha nem a legfontosabb eleme - a logód. Ez a védjegyed, az emblémád, a szuperhős jeled. Az emberek ezzel fognak téged azonosítani bárhol is találkozzanak veled. Fontos, hogy jól megjegyezthető, egyszerű és legfőképpen egyedi legyen. Ebben tudok neked segíteni. Csak egy lépés választ el, hogy új logód legyen, vagy régi logód megújuljon.

Weboldal design

Fontos mérföldkő egy vállalkozás, brand életében a saját honlap. Ez lesz a saját bázisod, ami csak a tiéd. Szerencsére én tudok segíteni abban, hogy az pont olyan legyen amilyennek szeretnéd. Ha pedig még bizonytalan vagy milyen irányba indulj, itt vagyok, hogy segítsek. Megtervezzük együtt az oldalad kinézetét és természetesen a tényleges megvalósításban is segítek.

SOCIAL MEDIA KREATÍVOK

Sokan küzdenek azzal, hogy jó megjelenésük legyen a Social media felületeken. De nem csak a jó megjelenés a fontos, hanem hogy az egységes is legyen minden felületen. Ez is azt segíti elő, hogy beazonosítsanak téged. Hogy ezer közül is megtaláljanak. Kellenek a jó kreatívok a közösségi oldalakra, én pedig itt vagyok, hogy segítsek.

PRINT ANYAGOK

Bár világunk egyre jobban digitalizálódik, azért a print anyagok még mindig hasznosak tudnak lenni. Névjegykártya, szórólap, plakátok. Bármi ami egy kicsit is kézzelfogható a mai világban. Ha egy vállalkozás, vagy brand egy kicsit is ad magára, akkor biztosan rendelkezik legalább névjegykártyával, logózott mappákkal amiben az árajánlatot személyesen megkapja az ügyfél vagy csak egy saját stílusban elkészített határidőnaplóval. Itt vagyok, segítek.
A Szegedi Lábtenisz Egyesület logója

TOOLS

A közös munka velem

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram