WebDesign - Teszáry Péter szabadúszó - peterteszary.com
Ingyenes Konzultáció
Support

WebDesign készítés

Az online jelenlétedhez

Az igényeidre szabva

Folyamatos egyeztetés mellett fejlesztem weboldalad. Természetesen te magad is láthatod a honlap fejlődését, így biztosan olyan lesz a végeredmény amit valóban szeretnél.

LOGÓTERVEZÉS

A vállalkozásod, branded egyik - ha nem a legfontosabb eleme - a logód. Ez a védjegyed, az emblémád, a szuperhős jeled. Az emberek ezzel fognak téged azonosítani bárhol is találkozzanak veled. Fontos, hogy jól megjegyezthető, egyszerű és legfőképpen egyedi legyen. Ebben tudok neked segíteni. Csak egy lépés választ el, hogy új logód legyen, vagy régi logód megújuljon.

WEBOLDAL DESIGN

Fontos mérföldkő egy vállalkozás, brand életében a saját honlap. Ez lesz a saját bázisod, ami csak a tiéd. Szerencsére én tudok segíteni abban, hogy az pont olyan legyen amilyennek szeretnéd. Ha pedig még bizonytalan vagy milyen irányba indulj, itt vagyok, hogy segítsek. Megtervezzük együtt az oldalad kinézetét és természetesen a tényleges megvalósításban is segítek.

SOCIAL MEDIA KREATÍVOK

Sokan küzdenek azzal, hogy jó megjelenésük legyen a Social media felületeken. De nem csak a jó megjelenés a fontos, hanem hogy az egységes is legyen minden felületen. Ez is azt segíti elő, hogy beazonosítsanak téged. Hogy ezer közül is megtaláljanak. Kellenek a jó kreatívok a közösségi oldalakra, én pedig itt vagyok, hogy segítsek.

PRINT ANYAGOK

Bár világunk egyre jobban digitalizálódik, azért a print anyagok még mindig hasznosak tudnak lenni. Névjegykártya, szórólap, plakátok. Bármi ami egy kicsit is kézzelfogható a mai világban. Ha egy vállalkozás, vagy brand egy kicsit is ad magára, akkor biztosan rendelkezik legalább névjegykártyával, logózott mappákkal amiben az árajánlatot személyesen megkapja az ügyfél vagy csak egy saját stílusban elkészített határidőnaplóval. Itt vagyok, segítek.
Egyeztessünk időpontot egy kötetlen beszélgetéshez, ami történhet személyesen, online vagy telefonon.
Időpontfoglalás
Referenciák

Hírlevél és nem SPAM! :)

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról, tippről. Ha nem tetszik a tartalom természetesen bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelési szabályzatot!