hello@peterteszary.com

WebDesign készítés

Az online jelenlétedhez

FONTOS AZ ONLINE JELENLÉT

Folyamatos egyeztetés mellett, elkészítem az online jelenlétedhez szükséges anyagokat. Arculattervezés, Social platformok tartalmi elemeinek készítése, névjegy és még sok más.

Néhány dolog amit kiemelnék:

#
Social media coverek
#
Arculat és arculati elemek tervezése
#
Weboldal tervezés
#
Névjegykártya tervezés
#
Logótervezés
#
Print anyagok

LOGÓTERVEZÉS

A vállalkozásod, branded egyik - ha nem a legfontosabb eleme - a logód. Ez a védjegyed, az emblémád, a szuperhős jeled. Az emberek ezzel fognak téged azonosítani bárhol is találkozzanak veled. Fontos, hogy jól megjegyezthető, egyszerű és legfőképpen egyedi legyen. Ebben tudok neked segíteni. Csak egy lépés választ el, hogy új logód legyen, vagy régi logód megújuljon.

LOGÓTERVEZÉS
WEBOLDAL DESIGN

WEBOLDAL DESIGN

Fontos mérföldkő egy vállalkozás, brand életében a saját honlap. Ez lesz a saját bázisod, ami csak a tiéd. Szerencsére én tudok segíteni abban, hogy az pont olyan legyen amilyennek szeretnéd. Ha pedig még bizonytalan vagy milyen irányba indulj, itt vagyok, hogy segítsek. Megtervezzük együtt az oldalad kinézetét és természetesen a tényleges megvalósításban is segítek.

SOCIAL MEDIA KREATÍVOK

Sokan küzdenek azzal, hogy jó megjelenésük legyen a Social media felületeken. De nem csak a jó megjelenés a fontos, hanem hogy az egységes is legyen minden felületen. Ez is azt segíti elő, hogy beazonosítsanak téged. Hogy ezer közül is megtaláljanak. Kellenek a jó kreatívok a közösségi oldalakra, én pedig itt vagyok, hogy segítsek.
SOCIAL MEDIA KREATÍVOK
PRINT ANYAGOK

PRINT ANYAGOK

Bár világunk egyre jobban digitalizálódik, azért a print anyagok még mindig hasznosak tudnak lenni. Névjegykártya, szórólap, plakátok. Bármi ami egy kicsit is kézzelfogható a mai világban. Ha egy vállalkozás, vagy brand egy kicsit is ad magára, akkor biztosan rendelkezik legalább névjegykártyával, logózott mappákkal amiben az árajánlatot személyesen megkapja az ügyfél vagy csak egy saját stílusban elkészített határidőnaplóval. Itt vagyok, segítek.
Egyeztessünk időpontot egy kötetlen beszélgetéshez, ami történhet személyesen, online vagy telefonon.
Időpontfoglalás

REFERENCIÁIM

Dr. Zsarnai Ferenc Gábor Közjegyzői Iroda Logótervezés

Pizzaparadicsom logóterv

Feellusion logóterv

Megnézem a teljes portfóliót
Hírlevél feliratkozás