Weboldal fejlesztés - Teszáry Péter - Szabadúszó SiteBuilder
Ingyenes Konzultáció
Support

Weboldal fejlesztés

WordPress weboldalak fejlesztése

Az igényeidre szabva

Folyamatos egyeztetés mellett fejlesztem weboldalad. Természetesen te magad is láthatod a honlap fejlődését, így biztosan olyan lesz a végeredmény amit valóban szeretnél.

Ügyfélközpontú weboldal fejlesztés

Weboldalak fejlesztése

Egyéni vállalkozóként tisztában vagyok vele, a digitális térben való megjelenés elengedhetetlen a sikerhez. Ezért szeretném felajánlani neked weboldal fejlesztés szolgáltatásomat, hogy segítsek növelni online jelenléted hatékonyságát és elérni a "digitális sikert".

Egyedi design

Weboldalad egyedi és modern designnal lesz ellátva, ami kiemeli vállalkozásodat a tömegből. Az egyszerű és letisztult felépítés biztosítja, hogy látogatóid könnyedén megtalálják, amit keresnek, és könnyen navigálhatnak a weboldalon.

Egyszerű kezelhetőség

Nem csak a kinézet számít, hanem a felhasználóbarát élmény is. A weboldalat olyan módon tervezem és fejlesztem, hogy minden látogató számára könnyen kezelhető legyen, és megtalálhassa az információkat vagy szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van.

Reszponzív felület

Fontos, hogy weboldaladat minden eszközön könnyedén elérhesse a potenciális ügyfelek. Ezért reszponzív design-t alkalmazok, amely lehetővé teszi, hogy weboldalad tökéletesen működjön asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobiltelefonon is.

Keresőoptimalizált weboldal

A keresőmotorokban való magasabb helyezés érdekében - igény szerint - a weboldaladat SEO-optimalizálással készítem el. Ez segít abban, hogy weboldalad könnyebben megtalálható legyen a releváns keresések során, és növelje a látogatók számát.

Személyreszabott megoldások

Mivel minden vállalkozás más, személyre szabott megoldásokat kínálok neked. Az igényeid és céljaid alapján tervezem meg és fejlesztem weboldaladat, hogy maximálisan kihasználd az online lehetőségeket és elérje a vállalkozásod a céljait.

Prémium bővítmények

A weboldaladban rejlő lehetőségeket prémium bővítményekkel segítem. Számtalan kiegészítő rendelkezésemre áll, hogy a legjobbat hozzuk ki a weboldaladból.

Naprakész weboldal

Ne hagyd, hogy vállalkozásod elmaradjon a digitális világban! Lépj velem kapcsolatba még ma, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetek neked weboldalad fejlesztésében, és miként segíthetek abban, hogy elérd "digitális sikeredet".

#1

Konzultáció

A konzultáció során megbeszéljük az igényeidet, elvárásaidat, céljaidat és a weboldal funkcionalitását.

#2

Koncepció

Kialakítom a weboldal koncepcióját, amely tartalmazza a weboldal célját, célközönségét, funkcionalitását, és a weboldal kinézetét.

#3

Tervezés

Elkészítem a weboldal terveit, amelyek tartalmazzák a weboldal felépítését, navigációját, és a weboldal kinézetét (immáron látványosabb kivitelezésben).

#4

Fejlesztés

Elkezdem a weboldal fejlesztését, amely tartalmazza a weboldal kódolását, építését, plugin-ek telepítését, és a weboldal funkcionalitásának kialakítását.

#5

Tesztelés

Weboldalad (veled közösen) teszteljük, hogy ellenőrizzük, hogy minden funkció helyesen működik-e.

#6

Jóváhagyás

Az oldal csak akkor élesíthető, ha te azt jóváhagytad.

#7

Élesítés

Élesítem a weboldalt a tárhelyen. Így az oldal immáron publikus és elérhető

#8

Karbantartás

A weboldal karbantartását és frissítését elvégezem az ügyfél igényei szerint.

Kérj ingyenes konzultációt most!

Teljes körű ügyintézés
Ingyenes konzultáció
1 hónap ingyenes support
6 hónap garancia
Egyeztessünk időpontot egy kötetlen beszélgetéshez, ami történhet személyesen, online vagy telefonon.
Időpontfoglalás
Referenciák

Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyibe kerül a Weboldal elkészítése?

  Ezt előre nem lehet megmondani. Függ az ügyfél igényeitől, a weboldal méretétől, a design elemektől, funkcióktól és a különböző kiegészítőktöl. Ezért szükséges az előzetes (ingyenes) konzultáció, melynek során felmérem az ügyfél igényeit, mely alapján elkészül az árajánlat.

 • Milyen motor fut a weboldal alatt?

  A weboldal WordPress motoron fut. A WordPress nyílt forráskódú CMS rendszer. A honlap designja pedig teljesen egyedi fejlesztésű, nem dolgozok sablonokkal, csak amennyiben az ügyfél ezt külön kéri.

 • Hogyan lesz saját tárhelyem?

  A tárhely regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

 • Hogyan lesz saját domainem?

  A domain regisztrációt a teljes körű ügyintézés részeként én végzem el az ügyfélnek, de az természetesen az ügyfél tulajdonába kerül.

 • Mit jelent a teljes körű ügyintézés?

  A teljes körű ügyintézés magában foglalja:

  • Domain és tárhely regisztráció ügyintézése
  • Átregisztráció, szolgáltató váltás ügyintézése ha szükséges
  • Fejlesztői szerver biztosítása a honlap elkészítésének idejére
  • Szükséges kiegészítők felkutatása és beszerzése ha szükséges (a kiegészítő költségei az ügyfelet terhelik)
  • CRM rendszerek integrálása
 • Mobilbarát lesz a weboldalam?

  Igen, az elkészült weboldal teljes egészében reszponzív, vagyis mobileszközökön is tökéletesen használható.

Hírlevél és nem SPAM! :)

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról, tippről. Ha nem tetszik a tartalom természetesen bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelési szabályzatot!