hello@peterteszary.com

Hello

Teszáry Péter vagyok...

Hello,
A nevem Teszáry Péter. Örülök, hogy megismerkedünk.
2016 óta foglalkozok weboldalak és webshopok fejlesztésével. A design és a marketing már 2013 óta a mindennapjaim része. Főállásban marketingesként dolgoztam több hazai és nemzetközi cégnél, végül 2020-ban fejest ugrottam a szabadúszó létbe. 

Külföldi és hazai megrendelőkkel egyaránt sok együttműködésem volt már kisebb-nagyobb projektekben. Hol egy logóra volt szükség, hol egy komplett arculatra weboldallal egyetemben.

Emellett több hazai és nemzetközi céggel dolgoztam már együtt marketing stratégiájuk kialakításában. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően viszonylag gyorsan fel tudom mérni egy cég hiányosságait marketing területen, és mivel webdesigner szemmel is figyelemmel kísérem az ügyfél online felületeit, ezért azt is tudom, hogy megjelenésben és kommunikációban mit érdemes még módosítani, hozzáadni a már meglévő elemekhez.

A mindennapi munkáim mellett folyamatosan fejlesztem magam, mert nem szeretek megragadni egy szinten.

Szabadúszóként sok érdekes projektben nyílt lehetőségem részt venni, ezért mindig szívesen veszem az új kihívásokat. Remélem hamarosan veled is együtt dolgozhatok. Keress bátran és én amiben tudok segítek.
Teszáry Péter
Hello
Azonnali időpontfoglalás