peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Hello,

Teszáry Péter

Hello,

A nevem Teszáry Péter. Örülök, hogy megismerkedünk.
Ha webdesign, honlapkészítés, grafika vagy marketing kapcsán van szükséged segítségre, akkor jó helyen jársz. Hosszú évek óta foglalkozom Honlapok készítésével (4+ év), webdesignal (5+ év) és grafikával (4+ év). Külföldi és hazai megrendelőkkel egyaránt sok együttműködésem volt már kisebb-nagyobb projektekben. Hol egy logóra volt szükség, hol egy komplett arculatra weboldallal egyetemben.
Emellett több hazai és nemzetközi céggel dolgoztam már együtt marketing stratégiájuk kialakításában. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően viszonylag gyorsan fel tudom mérni egy cég hiányosságait marketing területen, és mivel webdesigner szemmel is figyelemmel kísérem az ügyfél online felületeit, ezért azt is tudom, hogy megjelenésben és kommunikációban mit érdemes még módosítani, hozzáadni a már meglévő elemekhez.
Szabadúszóként sok érdekes projektben nyílt lehetőségem részt venni, ezért mindig szívesen veszem az új kihívásokat. Remélem hamarosan veled is együtt dolgozhatok. Keress bátran és én mindenben segítek.
INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram