ZigaForm version 5.2.3
+36 70 502 8888
hello@peterteszary.com

Hello,

Teszáry Péter

Hello,

A nevem Teszáry Péter. Örülök, hogy megismerkedünk.
Ha webdesign, honlapkészítés, grafika vagy marketing kapcsán van szükséged segítségre, akkor jó helyen jársz. Hosszú évek óta foglalkozom Honlapok készítésével (4+ év), webdesignal (5+ év) és grafikával (4+ év). Külföldi és hazai megrendelőkkel egyaránt sok együttműködésem volt már kisebb-nagyobb projektekben. Hol egy logóra volt szükség, hol egy komplett arculatra weboldallal egyetemben.
Emellett több hazai és nemzetközi céggel dolgoztam már együtt marketing stratégiájuk kialakításában. Több éves tapasztalatomnak köszönhetően viszonylag gyorsan fel tudom mérni egy cég hiányosságait marketing területen, és mivel webdesigner szemmel is figyelemmel kísérem az ügyfél online felületeit, ezért azt is tudom, hogy megjelenésben és kommunikációban mit érdemes még módosítani, hozzáadni a már meglévő elemekhez.
Szabadúszóként sok érdekes projektben nyílt lehetőségem részt venni, ezért mindig szívesen veszem az új kihívásokat. Remélem hamarosan veled is együtt dolgozhatok. Keress bátran és én mindenben segítek.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram