fbpx

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató

Teszáry Péter, mint adatkezelő, az alábbiakban tájékoztatlak a peterteszary.com weboldal Kapcsolat aloldalán kért személyes adatok felhasználásáról.

  1. Az oldalon a neved és Email címed kérjük megadásra. Ezen adatok megadásával tudsz kapcsolatba kerülni velünk. Az adatok megadásakor nyilatkozol arról, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy a peterteszary.com kezelje az adataidat, és hogy megismerted ezt az Adatvédelmi Tájékoztatót.
  2. A fenti adatok megadásának a célja az, hogy Teszáry Péter válaszolhasson a megkeresésedre weboldal készítés, marketing konzultáció, illetve egyéb grafikai munka elvégzése témájában.
  3. A megadott adatok a peterteszary.com weboldal szerverén kerülnek eltárolásra, amelyet az EVOLUTIONET Kft. (adószám: 14992511-2-02 , cégjegyzékszám: 02 09 075023 , elérhetőség: http://domain-tarhely.net/ugyfelszolgalat) üzemeltet.
  4. A fent megjelölt helyeken az adatokat az alábbi ideig őrizzük:
    1. Amint jelzed nekünk, hogy nem kívánsz szerződést kötni velünk a munkára, adataidat azonnal töröljük.
    2. Ha történik szerződéskötés, akkor adataidat a szerződött munka elvégzésének idejére megőrizzük, hogy kapcsolatban maradhassunk. A termékek sikeres átadása után adataidat rögtön töröljük.
  5. Az adataid és azok kezelésével kapcsolatban Teszáry Péter adatkezelőhöz fordulhatsz a következő elérhetőségen: hello@peterteszary.com  Hozzájárulásodat az adataid kezeléséről is ezen a címen vonhatod vissza.
  1. Adatkezeléssel kapcsolatos panaszoddal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, telefon: +36 1 391 1400, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: www.naih.hu) fordulhatsz.

 

Teszáry Péter portrékép

Kérj ingyenes konzultációt most!

Amennyiben elküldöd adataidat, legkésőbb 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot!

Sikeresen felvetted velem a kapcsolatot! :)

Teszáry Péter portrékép

Kérj ingyenes konzultációt most!

Amennyiben elküldöd adataidat, legkésőbb 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot!

Sikeresen felvetted velem a kapcsolatot! :)