peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

A Havanna Söröző logója

Ügyfél
Havanna Söröző
Projekt éve
2018

A szegedi Havanna Söröző számára készítettem logót ezúttal. A vendéglátó egység ugyan rendelkezett korábbról saját logóval, de itt volt az ideje egy kicsit átdolgozni, felújítani a régi jelképet. Az eredeti mintából kiindulva dolgoztam át jelenlegi formájára. Igyekeztem a régi elemeit megtartani, ám mégis egy kis frissességet vinni a kialakításba. A lényeg, hogy jól felismerhető és könnyen beazonosítható lett. A logót azóta is használják, sőt azóta már több másik munka is elkészült a söröző kapcsán, amelyeket szintén megtalálsz itt az oldalon. Nagyon szeretek logókon dolgozni, mert egy elgondolást, sok más aspektusból is meg lehet világítani, ami újabb ötletekhez vezet.

 

A Havanna Söröző Facebook oldalát  ITT éred el!

Megoldások

Logótervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram