peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

TC EVENT logó

Ügyfél
TC EVENT
Projekt éve
2018

A TC Event logóját készítettem el ezúttal. A rendezvényszervezéssel, színpadtechnikával foglalkozó céggel, hosszú távú együttműködésben dolgozunk. Az 1990 óta működő cég a névváltoztatással szerette volna megújult arcát megmutatni, amely egy letisztult, egyszerű design-t kapott, és a mai trendeknek tökéletesen megfelel. Nem csak a honlapjukat, de a logójukat is lehetőségem nyílt elkészíteni. Hosszas egyeztetés és logó változat elkészülte után találtuk meg a nekik legmegfelelőbb verziót. Szerettek volna egy letisztult mégis figyelemfelkeltő betűlogót a brandjüknek, amelyet később nem csak a honlapon, hanem a laptopjaikon, eszközeikre nyomva is fel tudnak használni, és amely egyből megkülönböztethetővé teszi őket. Azt gondolom, hogy ez abszolút sikerült is, mert a végeredmény valóban az elvárásoknak megfelelően sikerült.

Ha neked, vagy cégednek logóra, honlapra lenne szüksége, bátran keress engem

Megoldások

Logótervezés

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram