peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék Weboldal fejlesztés

Ügyfél
SZTE-JGYPK Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék
Projekt éve
2021

Az Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék weboldalát fejlesztettem ebben a projektben. Számtalan érdekes megoldást kellett eszközölni a fejlesztés során, mert egy tartalomtípusokban gazdag oldalról van szó. Mindemellett rengeteg hasznos információ megjelenítésére is szükség van. Ezért egyedi bejegyzéstípusok és többféle egyedi mezők segítenek abban, hogy a honlap kezelése a tartalmat feltöltők számára is egyszerű legyen. Videó és képgaléria mellett többféle bejegyzés, hír és kutatási szekció is helyet kapott az oldalon.

Megoldások

Galéria
Videógaléria
Többféle dinamikus tartalom
Egyedi mezők a különböző információs oldalakhoz

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram