peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

DH-LAB.HU Weboldal fejlesztés

Ügyfél
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Projekt éve
2021

A DH-LAB weboldalát fejlesztettem ezúttal. A Digitális Örökség Nemzeti laboratórium számára készült bemutatkozó oldal, egy egyszerű (hamarosan) több nyelven is elérhető website. A többnyelvűség mellett bemutatkozást, a kutatókat bemutató oldalt, publikációkat és kapcsolati információt talál a látogató. Az oldalt egy előzetesen kiválasztott sablonból kellett átalakítanom az arculati és használati igények szerint. Nagy megtiszteltetés volt az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatóival együtt dolgozni.

Megoldások

Sablon átalakítás
Kapcsolati űrlap
Többnyelvűség

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram