peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

IFFK honlap Re-Design

Ügyfél
Insel Kft.
Projekt éve
2019

Az Ingatlan Fejlesztési és Forgalmazási Központ részére készítettem weboldalt. Számtalan szolgáltatást biztosítanak épületek karbantartására és tisztítására. Egyszerű, jól kezelhető és könnyen kezelhető designra és oldalkialakításra törekedtem.

A cég épületek karbantartásával és fertőtlenítésével foglalkozik. A régi honlapjukat kellett megújítanom és ehhez új designra és egy teljesen új honlap szerkezetre volt szükség. Folyamatos egyeztetés mellett fejlesztettem az új oldalukat, mellyel nagyon elégedettek. Emellett, Google ads optimalizálást és az oldal teljes SEOzását is kérték.

Megoldások

Weboldal re-design
SEO
Kapcsolati űrlap
Sitebuild

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram