peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

American Chicken webshop re-design

Ügyfél
Deprimo Plusz Kft.
Projekt éve
2018

Kedvenc éttermem az American Chicken webshopjának elindításában korábban már segédkeztem, mert néhány dolog még nem volt rendben az induláshoz. 2019-ben azonban volt szerencsém újragondolni (re-design-olni) az oldalt. Új arculatot kapott igazi amerikai színekkel, új funkciókkal és egy saját pizza-építő menüponttal, ahol a vásárló saját maga állíthatja össze a pizzát, választhatja ki a kívánt feltétet. A munka természetesen még nem ért véget, mert folyamatosan ötletelnek, hogy hogyan lehetne még jobban a kedvére tenni a gasztronómia kedvelőknek. Biztosan lesz még egy-két érdekes kihívás, de mindeddig is szerettem velük dolgozni, mert remek gondolkodásmódjuk van. Hangulatos oldal egy hangulatos étteremhez. Remek ízek és kedves kiszolgálás várja azt aki valami igazán finomat szeretne harapni. Nézd meg a webshopot és rendelj te is valamit. Remélem én mindenben a segítségükre lehetek majd.

Megoldások

Egyedi design
Pizza Builder
SimplaPay integráció

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram