peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

Az afertotlenito.hu webshop

Ügyfél
Insel Kft.
Projekt éve
2018

Webshopot készíteni mindig kihívás. Egy fertőtlenítőszert forgalmazó és egyébként épület fertőtlenítéssel, karbantartással és szellőzőrendszerek kivitelezésével valamint tisztításával foglalkozó cégnek készítettem el a webshopját. Immáron mobil-barát és könnyen kezelhető, letisztult oldallal rendelkezik ügyfelem, aki remélhetőleg minél több ügyfelének segíthet ebben a mostani időszakban. Nem a klasszikus értelemben vett webshopot kell elképzelni, sokkal inkább úgy tekintek rá mint egy landing oldalra, hiszen a vásárlát segítő oldalaktól eltekintve minden a főoldalon zajlik és a termékek is itt jelennek meg. Szóval nem kell hosszú percekig kattintgatnunk, mindössze a főoldalon kell lekattintatni amit szeretnénk. Ezután kitöltjük az adatokat és már mehet is a vásárlás. Az elkészült webshopból rögtön megrendelhető a termék.

Megoldások

Egyedi design
WebShop integárció
Egyedi vásárlási és kiszállítási opciók

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram