peterteszary-logo-teljes-feher-1024x465

American Chicken Re-Design 2021

Ügyfél
Deprimo Plusz Kft.
Projekt éve
2021

Az American Chicken csapatával már számos alkalommal dolgoztam együtt. Szeretem a közös munkát, mert mindig valami új kreatív ötlettel álnak elő. Szeretik ha változik, fejlődik a vállalkozásuk és én ebben igyekszem is mindig segíteni. Nem történt ez másképp az idén sem. Újragondoltuk az immáron két webshopból álló webes felületüket. Bizonyos elemeket megőrizünk, de alapvetően új köntösbe öltözött mindkét oldal. Új a korábban bevezetett új fizetési módok mellé számos funkciót is integráltunk, melynek köszönhetően a vásárlók könnyebben az igényeikre szabhatják a megrendeléseiket. Hiszen fontos a jó ügyfélélmény és a kényelmes vásárlás.

Megoldások

WebShop re-design
SimplaPay integráció
Egyedi termékmezők
Pizza Builder

INGYENES KONZULTÁCIÓ
Az űrlap kitöltésével vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával, ami akár lehet online vagy személyes találkozás, megbeszéljük, hogy mire van szükséged és én miben tudok majd segíteni. Ez nem kerül semmibe, sőt csak nyerhetsz a dolgon. Felmérjük az igényeket és összeállítom a személyre szabott árajánlatodat. Nincs kockázat, nincs feszültség. Küld el és én 24 órán belül jelentkezem. Írj!
Mennyi 5+5?
peterteszary logo
Azonnali időpontfoglalás
calendar-fullchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram