Hová tűntem el az elmúlt majdnem egy évben? - peterteszary.com
Ingyenes Konzultáció
Support

Hová tűntem el az elmúlt majdnem egy évben?

2023.02.15.

Az utolsó posztom a Facebook oldalamon 2022. március 31-én volt. Ezzel ma szembesültem. Azóta nem igazán tettem közzé bejegyzést. Ennek számtalan oka volt. Ami biztos, hogy rengeteg munkával telt az év, és számtalan új dolgot tanultam, rengeteget fejlődtem és fejlesztettem is. Szerencsére sok-sok megkeresésem érkezett régebbi és új ügyfeleimtől is, aminek nagyon örülök és rettenetesen hálás vagyok érte.

Elhatároztam, hogy az idén szeretnék állandó és aktív résztvevő lenni azokon a platformokon amelyeken jelen vagyok. Vagyis mindjárt itt a blogomon kezdem a dolgot, és igyekszem tartani magam a rendszeres tartalmak közléséhez. De higgyétek el, valóban nagyon mozgalmas volt az utóbbi időszak, amiben ki is merültem rendesen. De mindig jönnek új ötletek, új feladatok, új ügyfelek akik izgalmasabbnál izgalmasabb kérésekkel álnak elő, így alig várom az új projekteket, mert szeretem amit csinálok.

Így hát, az idei év céljaként azt tűztem ki, hogy igyekszem gyakrabban és jobban dokumentálni bejegyzések, posztok formájában, hogy mi is történik velem, így más is betekinthet a munkafolyamatok, kihívások és azok megoldása mögé, vagy csak jót szórakozik majd a küzdelmeimen. 🙂 Minden esetre ha van kedved, tarts velem ezen a kalandon, és szurkolj, bíztass, hogy tudjam magam tartani ehhez (gondolok itt a rendszeres posztolásra) az ígéretemhez. Ezek között lesznek szakmai, személyes és általános jellegű posztok.

Így hát, ha nem tetted még, kövess ezeken a platformokon:

https://www.facebook.com/peterteszaryofficial

https://www.instagram.com/peterteszary.official/

https://twitter.com/peterteszary

https://www.linkedin.com/in/peterteszary

Remélem nem fogsz csalódni és köszönöm. 🙂
Péter

Oszd meg ha tetszett:
Vissza a bejegyzésekhez

Hírlevél és nem SPAM! :)

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmi fontos újdonságról, tippről. Ha nem tetszik a tartalom természetesen bármikor leiratkozhatsz. A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót és az adatkezelési szabályzatot!